Hoppa till textinnehållet

Webbinarium

Välkommen att ta del av våra webbinarier där du får möta våra specialister som ger dig inspiration och kunskap inom sitt område. 


På den här sidan kan du anmäla dig till kommande webbinarier och även ta del av tidigare sändningar. Under de livesända webbinarierna har du möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via en chatt.

Aktuella webbinarier

Hur tänker två fondförvaltare?

Live: 17 februari, kl 8:30-9:30

Swedbank Roburs fondfamilj Selection är helhetslösningar där ett dedikerat förvaltarteam på daglig basis tar hand om din fondportfölj. Välkomna att lyssna på förvaltarna Malin Hallén och Johan Alm som berättar mer om hur de hanterar fonderna utifrån olika marknadsklimat och hur de jobbar för att optimera portföljerna.

Christmas shopping.

Har du koll ditt företag och vart det är väg?

Live: 24 februari, kl 9.00-10.00

 

Det är känt att företagare ofta inte har tid och/eller intresse av att hantera administrativa delar som att räkna på kalkyler i Excel eller analysera företagets kassaflöde. Överskottslikviditeten är också en viktig del att se över beroende på vilken riktning företaget är på väg. Så hur får då företag koll på sin ekonomi framåt? Det kommer Asterias VD Anders Nordkvist, Sarah Lindholm Företagschef Stockholm Norr, Swedbank och Fredrik Warg Aktiechef, Swedbank att guida dig igenom.   

Fidesmo Pay

blir du bättre digital ekonomi

Live: 25 februari, 25 mars


Med digitala banktjänster kan din vardag bli enklare. Vill du få hjälp att komma igång? Du får även råd kring säkerhet på nätet. Anmäl dig nedan till det tillfälle som passar dig bäst.

 

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Kommersiella fastigheter i coronapandemins spår

Live: 17 mars, kl 9.00-10.00

 

Anders Holmestig, VD Fastighetsägarna kommer reda ut vilka möjligheter som finns till användning av lokaler och fastigheter. Han kommer också berätta vilka politiska förslag som finns på agendan. Anders informerar om de tre stora statliga utredningarna inom bostadsområdet som är på gång och vad han tror politikerna är beredda att göra för att stödja fastighetsägarna.

Girl out shopping with her father

Aktivt styrelsearbete

Live: 24 mars kl 08.30-10.30
Styrelseutbildning fördelade på tre tillfällen. Utbildningen fokuserar på hur man kommer igång med och utvecklar ett aktivt styrelsearbete. 24 mars är sista utbildningstillfället. Det två första utbildningstillfällena kan du se i efterhand. Du hittar dem längre ner på denna sida - Se tidigare sändningar av våra webbinarier.

 

People in an office, talking, standing together.

Se tidigare sändningar av våra webbinarier