Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på vårt lokala engagemang och starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och har ett brett utbud av tjänster inom bank, finans och försäkring i kombination av kunniga och engagerade medarbetare som alltid utgår från dina behov.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både modern teknik och lokala kontor, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som rör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är du, som kund i Bergslagens Sparbank, med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Tillsammans berikar vi Bergslagen.

Tänk dig att varje match är en hemmamatch, där alla parter vinner. Det är så vi jobbar i Bergslagens Sparbank. Vi är möjligheternas bank.

Vår vision

Vi skapar och förverkligar möjligheter - för människor, företag, banken och Bergslagen.

Vår affärsidé

Med ett brett utbud av tjänster inom bank, finans och försäkring, unik kompetens och personligt engagemang är Bergslagens Sparbank en modern och professionell bank för människor i och utanför Bergslagen.

Här finns vi

Vi finns där våra kunder finns. Därför har vi kontor i våra fyra kommuner Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Storfors. I Lindesberg har vi vårt huvudkontor och bankkontor för privat- och företagskunder i samma byggnad. I samma kommun har vi också ett rådgivningskontor i Frövi samt kontor i Nora, Kopparberg och Storfors. För aktuella öppettider och kontaktuppgifter klicka här.

Är du nyfiken på vad som händer i kommunerna? Klicka på länkarna nedan så kommer du vidare till respektive kommun.