Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån dina behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för dig.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Forskning, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är du, som kund i Bergslagens Sparbank, med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Tillsammans berikar vi Bergslagen.

Tänk dig att varje match är en hemmamatch, där alla parter vinner. Det är så vi jobbar i Bergslagens Sparbank. Vi är Hängiven dig.

Vår vision

Vi förverkligar möjligheter.

Vår affärsidé

Med ett brett utbud av tjänster inom bank, finans och försäkring, i kombination med en trovärdig, engagerad och sympatisk personlighet, erbjuder Bergslagens Sparbank en modern och professionell bank för människor i och utanför Bergslagen.

Här finns vi

Vi tror på att finnas där våra kunder finns. Därför har vi åtta kontor i de fyra kommunerna Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Storfors. I centrala Lindesberg har vi vårt huvudkontor och ett bankkontor samt bankkontor i Guldsmedshyttan, Frövi och Fellingsbro. I övriga kommuner ligger våra bankkontor centralt på huvudorten. För kontaktuppgifter till respektive kontor klicka här.

Är du nyfiken på vad som händer i kommunerna? Klicka på länkarna nedan så kommer du vidare till respektive kommun.