Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Tre kollegor skriver på en whiteboard på arbetsplatsen

– Söker du en ny utmaning? Kanske är Bergslagens Sparbank en plats för dig. Vi utvecklas ständigt med våra kunder och anställda och kanske finns det en tjänst hos oss som vore helt rätt för dig. Titta in på sidan om lediga tjänster så finner du förhoppningsvis din nya utmaning.

Bergslagens Sparbank

Bergslagens Sparbank har idag runt 34 000 privat- och 4 000 företagskunder. Hos oss finns 45 medarbetare som står redo att möta våra kunder. Antingen när de besöker något av våra fem bankkontor eller när de kontaktar vårt lokala kundcenter via telefon.

 

Hos oss finns också 15 specialister som stöttar kollegorna som arbetar i kärnaffären. De är proffs på allt från compliance, kredithandläggning och riskhantering till säkerhet, ekonomi och HR. 

 

Oavsett roll, arbetsuppgifter och ansvarsområde har alla vi på banken ett gemensamt mål: Berika Bergslagen – tillsammans med dig.

En stimulerande arbetsplats

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden inte enbart för våra kunder, dig själv, banken och vår ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt.

Decentraliserat arbetssätt

Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar. Allt som inte är under utveckling är under avveckling, är en mening som styr vår personalpolitik.

Trovärdiga, engagerade och sympatiska

Våra värdeord speglar vår önskade medarbetarprofil mycket väl: Vi ska vara trovärdiga, vara engagerade i vår egen och kundernas utveckling och vårt sympatiska förhållningssätt ska prägla alla kundkontakter och samarbeten.

Tre medarbetare berättar

Lediga tjänster

Econimicontroller

Vi söker en ekonomicontroller till vårt huvudkontor i Lindesberg. Är du en analytisk lagspelare, van att både hantera stora datamängder och göra den förståelig för andra?

Läs mer och ansök!

Behandling av personuppgifter

När du gör en ansökan/intresseanmälan samtycker du till att din information (såsom kontaktuppgifter, personligt brev och CV) administreras av banken. Genom att samtycka till villkoren i denna text godkänner du att arbetsgivaren får samla in, behandla och använda dina uppgifter i syfte att behandla din ansökan. Uppgifterna du lämnar sparas högst i två år efter den senaste händelsen eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök www.bergslagenssparbank.se/gdpr.