Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Bli kund

Visste du att som kund i Bergslagens Sparbank är Du med och utvecklar Bergslagen? Därför vill vi att Bergslagens Sparbank ska vara det självklara valet för dig som kund, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån dina behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för dig.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Forskning, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är du, som kund i Bergslagens Sparbank, med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Tillsammans berikar vi Bergslagen.

För dig som vill byta bank till Bergslagens Sparbank finns en checklista som kan vara bra att läsa igenom, så att bytet blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Bli kund online

Nu kan du som är över 18 år bli kund i Bergslagens Sparbank endast med hjälp av ett Mobilt BankID.
Läs mer här.

Jag vill boka en tid för att bli kund i Bergslagens SparbankVilket kontor vill du bli kontaktad av * (obligatorisk)
Vilket kontor vill du bli kontaktad avSpara

Vi har samlat våra bästa erbjudanden och vardagstjänster i konceptet Nyckelkund. Betala räkningar i mobilbanken och internetbanken, betala i butik och på nätet.

Försäkra

Är du 18-21 och vill göra bankärenden? Ta dina första steg till att få kontroll på din egen ekonomi. Bli Nyckelkund Ung och få våra vanligaste tjänster för 0 kr/mån.

Spara

Studerar du på Universitet eller högskola? Få tillgång till våra vanligaste vardagstjänster. Bli Nyckelkund Student för 0 kr/mån . Dessutom får du tre månaders gratis hemförsäkring.

Spara

Det är mycket man måste ha koll på. Både i skolan och på fritiden. När man själv tar större ansvar och börjar få egna pengar att röra dig med är det extra viktigt.

Försäkra

Vårt Föreningspaket innehåller allt kassören behöver för att få enkla och effektiva rutiner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Kundcenter

0581 - 880 00
Måndag - onsdag 09.00-16.45
Torsdag 09.00-17.45
Fredag 09.00-15.30

Spärra kort

Öppet dygnet runt
Från Sverige: 08-411 10 11
Från utlandet: +46 8 411 10 11

Telefonbanken

Öppet dygnet runt*
Från Sverige: 0771-22 11 22
Från utlandet: +46 771 22 11 22
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger

Digital support

Öppet dygnet runt*
Från Sverige:
0771-97 75 12
Från utlandet:
+46 771 97 75 12
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger