Hoppa till textinnehållet

Företagslån och finansiering företag

Vi har företagslån och finansiering, för alla företag, till såväl investeringar som löpande verksamhet. För att kunna hjälpa er på bästa sätt vill vi lära känna er. Förstå era behov och unika förutsättningar. Tillsammans hittar vi den företagsfinansiering som passar just er, oavsett om ni är ett stort bolag, en förening eller enskild firma. 

Vilka behov har ert företag?

Dags för ny företagsbil?

Ska du skaffa företagsbil? Hos oss hittar du olika typer av bilfinansiering - oavsett om det gäller enstaka bilar eller en vagnpark. Vi kan även hjälpa dig när du vill sälja din leasingbil. 

Confident man in car

Finansiera objekt

Ska ni skaffa till exempel datorer, maskiner eller traktorer men vill fördela investeringskostnaden över tid? Då kan leasing eller avbetalning vara något för er.  Läs mer och jämför.

Man with earmuffs in carpenter's workshop - small business

Banklån till företaget

Banklån är en flexibel finansieringsform som kan användas av alla typer av företag. Ska ni göra en investering i företaget? Eller finansiera inköp av varor, inventarier och maskiner? Då kan ett banklån vara en bra lösning för er.

Three work colleagues in front of a computer

Extra rörelsekapital

Alla företag behöver till och från extra rörelsekapital för att öka likviditeten. Vi har olika typer av rörelsekrediter, bland annat fakturabelåning och kontokredit, som kan stötta upp under till exempel säsongsvariationer.

Business people looking at chart on a laptop.

Gröna lån och solceller

Ska ni bygga eller investera i miljöcertifierade, energieffektiva fastigheter? Eller skaffa solceller till företaget? Vi har gröna lån för fastigheter, bostäder och solceller, samt gröna obligationer. 

Hantera ränterisker

Med ränteriskhantering kan ni skydda företaget mot ökade kostnader för företagets krediter. Det är också ett bra skydd mot sänkta intäkter från placeringar vid en förändring på räntemarknaden.

Finansiering för företaget - mer information

Pris företagslån

All prissättning, inklusive ränta, för företagslån och annan finansiering är individuell. Kontakta oss för offert.