Just nu är konsekvenserna svåra att överblicka och vi ser redan nu att påverkan på företag är stor och många av dem upplever stora likviditetsproblem. Detta har lett till att många företag blivit tvungna att varsla anställda om uppsägning, vilket i sin tur slår mot de anställdas privatekonomi.

Till våra kunder vill vi säga att vi finns här för er. Vi tar era utmaningar på största allvar och vi arbetar intensivt på att ta fram lösningar som kan bidra till att hjälpa er. Bland annat kommer vi att införa möjligheten att få amorteringslättnader både som privat- och företagskund.

Hur går jag som kund tillväga?
Privatkunder
med bolån hos oss som drabbas ekonomiskt av coronavirusets utbrott eller känner oro för att ekonomin ska påverkas av coronapandemin har möjlighet att ansöka om amorteringsfrihet.

Kontakta oss via Internetbanken, appen, din rådgivare eller vårt lokala kundcenter. Telefonnummer och e-post hittar du här >>

Företagskunder som märker av finansiella effekter på sin verksamhet på grund av coronaviruset kan ansöka om amorteringsbefrielse på sina krediter. Kontakta i så fall er kontaktperson på banken. Telefonnummer och e-post hittar du här >>