Vad letar du efter?
Vad letar du efter?
Meny

Samarbetspartners

För att erbjuda dig som kund ett så brett och komplett utbud som möjligt samarbetar vi med andra, specialiserade aktörer inom olika områden. På det sättet får du tillgång till det bästa för dig.

Vill du läsa mer om våra samarbetspartners, klicka på namnet eller bilden så länkas du till respektive.

logga

Indecap är en oberoende fondurvalsexpert som lotsar investerarna till de bästa fondvalen och löpande anpassar placeringarna till rådande marknadsförutsättningar.

Indecaps hemsida

logga

Sparbankernas Riksförbund är ett branschförbund för sparbanker och sparbanksstiftelser och har som syfte att tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen och främja deras gemensamma bästa.

Sparbankernas Riksförbunds hemsida

logga

De flesta sparbanker är samarbetspartner med Swedbank och samarbetar bland annat med IT-system, utlandstransaktioner och betaltjänster.

Swedbanks hemsida

logga

Vi samarbetar med Dina Försäkringar Nerike inom lantbruk- och entreprenadförsäkringar. Precis som Bergslagens Sparbank agerar Dina Försäkringar lokalt vilket gör att vi kommer närmre våra kunder.

Dina Försäkringar Nerikes hemsida

logga

Inom sak-, person- och företagsförsäkringar samarbetar vi med försäkringsbolaget Tre Kronor, som är ett helägt dotterbolag till Folksam.

Tre Kronors hemsida

logga

Fastighetsmäklarna Fastighetsbyrån är inte bara samarbetspartners utan huserar även på våra kontor i Lindesberg och Nora.

Fastighetsbyråns hemsida

logga

Svealands Risk och Compliance AB är ett bolag som erbjuder specialisttjänster till sina ägare inom områdena Risk, Compliance samt Webb och IT. Bergslagens Sparbank äger bolaget gemensamt med fyra andra sparbanker.

Svealands Risk & Compliance hemsida

logga

Ibland kan man behöva hjälp med det juridiska inom skattefrågor eller familjejuridik såsom testamenten, samboavtal eller bouppteckning. Då kan vår samarbetspartner Götmars hjälpa till.

Götmars hemsida

Portfolio Försäkra

Skräddarsydd rådgivning och förmedling av placeringar och försäkringar – för både dig och företaget. Ägs till lika delar av Sparbanken Rekarne, Bergslagens Sparbank och Sparbanken Västra Mälardalen.

Portfolios hemsida