Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

2018-02-09

Är du vår nya privatrådgivare?

Vill du också vara med och berika Bergslagen? Vi söker nu två privatrådgivare, en till vårt kontor i Nora och en till Lindesberg .

Exempelbild

Vill du också vara med och berika Bergslagen, precis som Emelie?

Bergslagens Sparbank ägs till 100 % av Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Stiftelsen har till uppgift att bidra till utvecklingen av Bergslagen vilket de gör genom bidrag till lokala arbetsmarknads- och näringslivssatsningar, forskning och utbildning med lokal anknytning samt till den lokala kulturen och idrotten. Det innebär att både som kund och anställd är Du med och berikar Bergslagen.

Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande jobb i en lokal bank.

En av tjänsterna är på vårt kontor i Nora och en av tjänsterna är placerad med utgångspunkt i Lindesberg men arbete kan även ske på våra andra kontor i Lindesbergs kommun.

Du kommer i din roll dels att arbeta med bokade möten inklusive ansvar för egen kundbas och dels arbeta med nykundsbearbetning och direktrådgivning på kontoret. Ditt uppdrag är att utveckla kundens totala affär inom spara, låna, försäkra och betala.
Swedsec licensiering och Swedsec Bolånelicens är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad engagerad och vill skapa resultat. Du är ordningsam och ansvarstagande. Du gillar ett högt tempo och utmaningen i att hitta affären i varje kundmöte. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med sparaaffären och bolån. Vi tror att du har akademisk utbildning.

Varför ska du jobba hos oss?
I Bergslagens Sparbank har vi korta beslutsvägar, all personal deltar i planeringen av vår verksamhet där vårt mål är att bli kundernas finansiella partner. Som medarbetare i Bergslagens Sparbank får du vara med i en utveckling där den digitaliserade bankvärlden ska samspela med det personliga mötet. Vi är dessutom starkt engagerade i den lokala samhällsutvecklingen inom idrott, skola, kultur och näringsliv.

Ev frågor om tjänsten kan ställas till:

Personalchef Christer Björk tel. 0581 880 07

Facklig kontaktperson är Liselotte Lindqvist tel. 0587 157 22 eller Sebastian Beinerfelt tel. 0581 880 26

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Din ansökan vill vi ha senast 25 februari på e post till christer.bjork@bergslagenssparbank.se

Välkommen med din ansökan!

Bergslagens egen bank
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. All verksamhet bedrivs genom åtta kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 19 miljarder kronor och antalet anställda är 62. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Kundcenter

0581 - 880 00
Måndag - onsdag 09.00-16.45
Torsdag 09.00-17.45
Fredag 09.00-15.30

Spärra kort

Öppet dygnet runt
Från Sverige: 08-411 10 11
Från utlandet: +46 8 411 10 11

Telefonbanken

Öppet dygnet runt*
Från Sverige: 0771-22 11 22
Från utlandet: +46 771 22 11 22
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger

Digital support

Öppet dygnet runt*
Från Sverige:
0771-97 75 12
Från utlandet:
+46 771 97 75 12
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger