Som rådgivare arbetar du med att ge råd till bankens kunder i såväl fysiska möten som digitalt eller i telefon. Du ingår i ett sammansvetsat team på kontoret. Du möter kunder via kontor, telefon eller digital kanal och är bankens ansikte utåt i en roll som innebär omväxling och teamkänsla. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser. De tjänster du erbjuder handlar framförallt om rådgivning kring vardagsaffären, pension, placeringar, trygghetsförsäkringar och bolån.
  
Du kommer även att arbeta delvis med företagsaffären där kontoret har en stor potential på marknaden.
Alltid utifrån ett helhetsperspektiv och du använder ditt affärsmannaskap för att utveckla kundens hela affär. Du har hela bankens specialistkompetens inklusive samarbetspartners till din hjälp för att lyckas.

Om dig

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt service-minded. Kundernas behov är av skiftande karaktär och av olika omfattningar. Det krävs god förmåga att förstå kundens utmaningar och att se möjligheter som olika lösningar kan skapa. Att ständigt ha en positiv inställning med ambition och vilja att hitta en lösning är fundamentalt.

Du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som drivs av att nå mål och resultat tillsammans med övriga kollegor. Tillsammans med övrig personal vill du utvecklas i en roll som kommer att vara blandad inom privat och företagsmarknaden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du är en utåtriktad person, har sälj- och initiativförmåga samt en stark egen drivkraft. Tidigare erfarenhet av att arbeta på bank är ett krav. Akademisk utbildning, Swedsec-licens samt erfarenhet av företagsaffären är meriterande.

Det är av största vikt att du ser bankens engagemang och ansvar i samhället som en hjärtefråga. Vill du veta mer?

Kontakta oss

Christel Gillström – Kontorschef 0550-66 19 91
Henrik Lundback – Personalchef 0225-358 02

Ansökan skickas in via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 3/5 2019.